Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

66 számviteli eset megoldása

Ár:
5.800 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
A szerzők egy-egy érdekes kérdést, az élet vagy a jogszabályok által létrehozott számviteli „anomáliát” vagy különlegességet dolgoznak fel olvasmányosan és szórakoztatóan.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A könyv 66 szakmai cikket tartalmaz, 8 nagyobb kérdéskör alá csoportosítva. A szerzők egy-egy érdekes kérdést, az élet vagy a jogszabályok által létrehozott számviteli „anomáliát” vagy különlegességet dolgoznak fel olvasmányosan és szórakoztatóan. 
A könyvben található számviteli megoldások, elemzések a 2021. március 31-én hatályos jogszabályi környezetet veszik alapul.
Őszintén reméljük, hogy a könyvben kifejtett kérdések sok olvasó érdeklődését felkeltik, némelyeket együttgondolkodásra késztetünk, és egyúttal át tudunk adni valamit a számvitel szeretetéből is.

Ajánljuk könyvelőknek, mérlegképes könyvelőknek, könyvvizsgálóknak, pénzügyi/számviteli vezetőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek.

A szerzőkről

Tóth Mihály (okleveles közgazdász, bejegyzett könyvvizsgáló)
A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 1999-ben. Egyetem után a Pénzügyminisztériumban helyezkedett el a számviteli szabályozás területén. Másfél évtizedes számviteli és további kétéves vezetői gyakorlattal a háta mögött jelenleg a számviteli és könyvvizsgálói szférában tevékenykedik, az MB Tax Kft. vezető könyvvizsgálója. Számos szakkönyv, számviteli kiadvány szerzője és társszerzője, cikkei folyamatosan jelennek meg szaklapokban. Előadóként is szerepel különböző konferenciákon, szakmai fórumokon a vállalati számvitel témáiban.

Kardos Péter (okleveles közgazdász, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő)
A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem számvitel szakirányán szerzett diplomát 2000-ben. Egyetem után a Pénzügyminisztérium Számviteli főosztályán dolgozott öt évig. Ezt követően a magánszektorban helyezkedett el tanácsadóként. 2009-től nyolc évig egy svájci hátterű tanácsadó cégnél dolgozott az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Kiadás éve 2021
Méret A/6
Oldalszám 384
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!