Vásároljon Saldo könyvet, akár 20 % kedvezménnyel!

Dr. Bosnyák János - Dr. Gyenge Magdolna - Dr. Pavlik Lívia -dr. Székács Péterné

Vezetői számvitel 2010

Teljes ár: 3 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 150 Ft
Szerző: Dr. Bosnyák János - Dr. Gyenge Magdolna - Dr. Pavlik Lívia -dr. Székács Péterné
Oldalszám: 298 oldal
Kiadás éve: 2010
Méret: B/5
Kötés: ragasztókötött
Olvasson bele!

A könyv – valamint a hozzá szorosan kapcsolódó, már megjelent példatár és feladatgyűjtemény – legfontosabb célja, hogy megfelelő alapot biztosítson a „Vezetői számvitel” tárgy ismeretanyagának megértéséhez és elsajátításához, mind a nappali, mind az esti és levelező tagozatos képzési programok esetén.
A kiadvány további célja, hogy az érdeklődők széles köre számára bemutassa azokat a bachelor szintű vezetői számviteli ismereteket, amelyek a legtöbb fejlett nyugati, különösen az angolszász országok irányadó, hasonló szintű üzleti képzési programjának szerves részét képezik.
A kötet feldolgozza és nagyszámú gyakorlati példán keresztül illusztrálja azokat az alapvető módszereket és eljárásokat, amelyekkel – döntően – a számviteli rendszerből nyerhető adatok bázisán támogatható a gazdálkodó egységek vezetése. Foglalkozik a költségszámvitel témaköreivel, a vezetői döntéshozatal számviteli támogatásának kérdéseivel, valamint tárgyalja az üzleti folyamatok tervezéséhez, irányításához és ellenőrzéséhez kapcsolódó vezetői számviteli technikákat és eljárásokat.

Feliratkozás hírlevelünkreHozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségemre a SALDO Zrt. a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos hírleveleket küldjön, illetve, hogy a fent megadott adataimat e célból kezelje. A jelen hozzájárulásom visszavonásával és a megadott adataim kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

Utoljára megtekintett